TOERISME & EVENEMENTEN - Drive-in movie @ C-mine

Naar de film op C-mine 2.0

In Genk zijn er verschillende sites waarop of waarrond evenementen georganiseerd worden. Ook C-mine is zo’n vaste plek waar we het hele jaar door culturele, muzikale of toeristische evenementen organiseren. Bovendien kan je er naar de film, iets eten of drinken of gewoon eens gaan verdwalen in het doolhof op het binnenplein. Ook hier zijn er mogelijkheden en ruimte genoeg voor een corona-proof alternatief, dus we gingen aan de slag en kwamen op het idee van drive-in movies!

Deze zomer kan je op c-mine terecht voor een avondje cinema, maar vanuit je auto! Zo bieden we een veilige ontspanningsmogelijkheid en toch een bijzondere en exclusieve belevenis. Bezoekers parkeren met de auto voor een groot scherm op het C-mine plein en kunnen een film bekijken vanuit de wagen. Het geluid van de film wordt afgespeeld via de autoradio’s met behulp van een FM-signaal.

2020.06.25 - C-mine drive in3.jpg
Praktische info en details!
  • Dagelijks van 31 juli t.e.m. 9 augustus

  • Van 21u30 tot 23u30

  • Elke dag een andere film: een mix van recente releases en klassiekers

  • maximaal 100 wagens per vertoning

  • Tickets digitaal te reserveren aan €10,00 per volwassene en €8,00 per kind

  • Drankje en popcorn inbegrepen

Wat staat er op het programma?
2020.07.17 - C-mine drive in movies.jpg
Verschillende partners voor één goed aanbod

Drive-in movies op het C-mine plein is een samenwerking tussen de diensten C-mine Synergie, dienst Toerisme en het C-mine cultuurcentrum. Ook Euroscoop Genk werd meteen betrokken en zal mee instaan voor het samenstellen van het filmaanbod voor de 8 voorstellingen.

Voor de organisatie zal er gewerkt worden volgens het principe van een tijdelijke concessie waarbij de concessienemer optreedt als organisator en ook de inkomsten mag innen. De firma New Lines kwam daarbij uit de selectie als organisator.

2020.06.25 - C-mine drive in2.jpg


Toon Vandeurzen