JEUGD - Grabbelfun, Grabbel & Co en Perron 13 tijdens de paasvakantie

Coronaproof vakantieaanbod

Tijdens de paasvakantie zal de Genkse jeugddienst Grabbelfun, Grabbel & Co en Perron 13 organiseren voor kinderen van 4 tot 12 jaar en jongeren tussen 12 en 16 jaar.

Dit vakantieaanbod kan coronaproof georganiseerd worden, als het aantal deelnemers voor Grabbel & Co verlaagd wordt naar 25 per bubbel. Voor Perron 13 kunnen momenteel enkel buitenactiviteiten met maximum 10 jongeren doorgaan. Dit is conform de huidige maatregelen gericht op jeugdwerk.

Grabbelfun en Grabbel & Co

De activiteiten van Grabbel zullen doorgaan van dinsdag 6 april tot en met vrijdag 16 april.

In de voormiddag zal de opvang, Grabbelfun, doorgaan van 7u30 tot 13u30. Vanaf 13u30 start Grabbel & Co tot 17u. Dan nemen de animatoren de kinderen over van de opvang en voeren ze de activiteiten uit die ze in de voormiddag voorbereid hebben. De activiteiten zullen steeds gericht zijn op het thema van de week. In de paasvakantie zijn de thema’s ‘Natuur & Dierenweek’ en ‘Diep in de zee’. Grabbel & Co eindigt om 17u.

Op vrijdag staat er een uitstap naar de Zoo Planckendael en Sealife Blankenberge op het programma. Natuurlijk enkel als de maatregelen het toelaten.

2021.03.04 - Grabbel en co.jpg
Perron 13

Voor de tieners die zich inschrijven voor Perron 13 zullen er wekelijks twee driedaagse activiteiten aangeboden worden, telkens van 14u tot 17u:

  • 5-6-7 april - Onze keuken, Ons restaurant in de keuken van Campus O3 in Sledderlo
    Leer koken zoals een echte kok. Sushi, Doughnuts, Scones, Freakshakes, .. alles is mogelijk!

  • 6-7-8 april - Street Art in Jungle
    Workshop grafitti

  • 14-15-16 april - Pranks & Challenges in Jungle
    Workshop video, leer de beste pranks uithalen en zet challenges op via je Youtube kanaal

  • 14-15-16 april - Pure Adventure in Jungle
    3-daagse vol avontuur: Mountainbiken, touwklimmen en lasershooten

2021.03.04 - Perron 13.png
Inschrijven?

De inschrijvingen starten voor Genkenaren op vrijdag 5 maart om 19u online. Vanaf maandag 8 maart kan er ook aan de balie van het jeugdcentrum Rondpunt26 ingeschreven worden, ook door niet-Genkenaren. Dit kan tijdens de openingsuren van het jeugdcentrum.

Meer informatie kan je terugvinden op de website van jeugd Genk: https://www.jeugdgenk.be/grabbelandco en https://www.jeugdgenk.be/perron-13 .

Twijfel dus niet en schrijf je in! Have fun!

Toon Vandeurzen