ECONOMIE - Vennestraat terrast vollebak deze zomer!

Vtv.jpg

Samen met de handelaars en tal van creatievelingen bundelen we iedere zomer onze krachten en nodigen we iedereen uit om te komen genieten op de Vennestraat. Throwback naar al die gezellige terrasjes, multiculinaire hoogstandjes, straattheater en muzikale straatbandjes die letterlijk dé kers op de taart waren van de Genkse zomerperiode.

Ook dit jaar zoeken we terug het zomers plezier op in de multiculturele Vennestraat, een straat waar al je zintuigen worden geprikkeld. Een coronaproof alternatief, waar ik als schepen enorm trots op ben: Vennestraat terrast vollebak!

Vanaf zaterdag 21 augustus tot en met 11 september wordt de straat autovrij gemaakt en kun je gezellig tafelen en je laten verwennen door al het culinaire en creatieve dat de ‘straat van de zintuigen’ te bieden heeft.

De blauwe bakken staan dit jaar wat minder centraal in het straatbeeld, maar de geuren van de mediterrane kruiden, culinaire hoogstandjes van de horeca en de mobiele muzikale optredens maken het plaatje helemaal af om er een gezellige zuiderse zaterdagavond van te maken.

Zien we elkaar dan? Ik hoop van wel ;)

Programma:

  • Zaterdag 21 augustus: Davide Cavaliere – Double D

  • Zaterdag 28 augustus: The Comfort Zone – Tom & Tal

  • Zaterdag 4 september: meer info volgt

  • Zaterdag 11 september: meer info volgt

    Telkens vanaf 17u, toegang is gratis

vollebak vennestraat.jpg
Toon Vandeurzen