Grote en kleine dromen voor het centrum en de handelaars.

IMG_1942.JPG

Dag lezer!

Onderstaande tekst is geschreven op basis van geschreven bronnen zoals de nota van Unizo Genk, de feitenfiche van detailhandel Vlaanderen, strategische commerciële nota’s van het stadsbestuur, etc. Daarnaast werd inspiratie geput uit vele gesprekken met zowel beleidsmakers als het centrummanagement, Genkse handelaars en de Genkenaren zelf. In geen enkel geval stelt deze tekst een limitatieve lijst van doelstellingen voor, noch is deze tekst geschreven vanuit de veronderstelling alle oplossingen in pacht te hebben. Deze tekst wil slechts, vanuit een jeugdig enthousiasme, bijdragen aan het debat omtrent de verbetering van de middenstand en onze afgebakende stadskern.

 

Alle opmerkingen of suggesties ten aanzien van deze tekst mogen gerust worden overgemaakt op het volgend e-mailadres: toonvandeurzen@cdenv.be.

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers. Title: Grote en kleine dromen voor het centrum en de handelaars.

Tom Smeets