JEUGD - Pitch Please: voor alle Limburgse Student-Ondernemers

Informeren, inspireren en motiveren!

De steden Hasselt en Genk slaan de handen in elkaar. Samen met alle hoger onderwijsinstellingen in Limburg zetten ze hun schouders onder ‘Pitch Please’, een unieke samenwerking die studenten aanzet tot ondernemend denken en handelen.

Ondernemen tijdens het studeren groeit aan populariteit. Jaarlijks stijgt het aantal student-ondernemers waardoor een overkoepelende aanpak nodig is. Pitch Please speelt in op deze trend.

Samen met de universiteit Hasselt en de hogescholen PXL, UCLL en LUCA organiseren de steden Hasselt en Genk een breed aanbod aan activiteiten. Infosessies, lezingen, workshops;.. met als doel: informeren, inspireren en motiveren van student-ondernemers.

Door deze unieke samenwerking bouwen de studenten bruggen binnen het ondernemerslandschap, zodat ook studenten kunnen proeven van de expertise binnen de provincie.

Ondanks de huidige maatregelen, blijken ondernemers niet stil te zitten. Met hun eerste activiteit focust Pitch Please zich voornamelijk op inspireren.

header-visual.png
Op café tijdens Corona?! KICK-OFF Inspiratiecafé (i.s.m. Unizo): ‘Ondernemen? Not your Average Job!’

Ondanks de huidige maatregelen, blijken ondernemers niet stil te zitten. De activiteiten van Pitch Please starten daarom officieel op woensdag 18 november met een online inspiratiecafé. Een ideaal moment voor jongeren om zich te laten inspireren door ondernemend talent van Vlaamse en Limburgse bodem.

Op de line-up van het inspiratiecafé staan Average Rob, Yoeri Severy (Yappa) en Caroline Rigo (Cent pur Cent). Marnick Vandebroek zal als moderator alles in goede banen leiden.

Average Rob werd bekend via zijn instagrampagina waar hij zichzelf photoshopte in het leven van tal van beroemdheden. Als social-media-fenomeen is hij ondertussen niet meer weg te denken bij Humo en Studio Brussel. Zijn passie en ondernemingszin zijn een inspiratie voor veel jongeren.

Kick-Off Inspiratiecafé: praktische info

Het inspiratiecafé is te volgen via livestream op woensdag 18 november. De uitzending zal starten om 20u en deelnemen is volledig gratis!

Kick-Off inspiratiecafé.jpg
Toon Vandeurzen