ECONOMIE - Wa Make? Niks!

De ‘Niks Make Box’, het nieuwe Genkse takeaway concept

Tijdens de eerste coronagolf in maart 2020 lanceerden we de verschillende ondersteuningsmaatregelen voor de lokale handel en horeca. Om de horeca ook in 2021 verder te ondersteunen introduceren we in april een bijkomend initiatief: de Niks Make Box.

Iedereen heeft intussen al wel eens gehoord van de maaltijdboxen zoals ‘Hello Fresh’ en ‘Marley Spoon’ en zag de delivery-busjes zeker al door de straten rijden. Ze zijn een behoorlijk succes en verlichten het werk in het huishouden door een boodschappenpakket met recepten en ingrediënten tot aan je voordeur te brengen. Bij dit soort boxen moet je natuurlijk wel nog steeds zelf aan de slag met je potten en pannen, alvorens je aan tafel kan schuiven voor een lekkere maaltijd.

Bij de nieuwe Genkse takeaway foodbox is dat anders! De naam zegt het al, je moet echt niks meer zelf maken. De box biedt een antwoord op de behoefte aan een kwaliteitsvol takeaway restaurantmenu op vrijdagavond. Heel wat werkende mensen hebben immers geen zin meer om te koken na een lange werkweek, hebben niet altijd zin om op restaurant te gaan en willen wat meer variatie in hun gebruikelijke takeaway optie.

2021.03.19 - Niks Make Box fb banner.jpg
Een kwaliteitsvolle takeaway box. Hoe werkt dat dan?

De box bestaat uit een 3-gangenmenu met eventueel iets extra en is gevuld met een wisselend aanbod van kwalitatieve gerechten. Je kan bovendien elke week een keuze maken tussen verschillende menu’s. Zo kunnen alle horecazaken - groot of klein - hun zaak in de kijker zetten en nieuwe klanten aanspreken.

De box bestellen is heel simpel! Je kiest een menu op www.niksmake.be en plaatst tussen donderdag en woensdag je bestelling. Op vrijdag kan je met je ontvangstbevestiging de box gaan halen en betalen bij het restaurant.

De box heeft een vaste prijs van 25 euro en naast de gewone box, is er ook een Niks make Kids box. Deze box bestaat uit 2 gangen en kost €9,99.

Sinds vrijdag 26 maart kan je menu’s bestellen en op vrijdag 2 april is het de eerste officiële ‘Niks Make’-vrijdag!

Fantastisch concept toch? Daarom transformeren we elke vrijdag tot een echte Niks Make-dag en zullen we dit ook na de heropening van de horeca blijven verder zetten.

Kijk snel op www.niksmake.be en bestel je menu voor vrijdag! Smakelijk!

2021.03.19 - Niks Make Box label.png
Toon Vandeurzen