ECONOMIE - Stad Genk organiseert Tifo Game tijdens EK voetbal

Voorspel de juiste uitslagen en word dé voetbalkenner van Genk

Tijdens het EK voetbal 2021, dat van start gaat op 11 juni, gaat stad Genk op zoek naar de ultieme voetbalkenner. Dat gebeurt via de grote ‘Genk-EK-pronostiek’ of Tifo Game.

Met nog slechts een maand tot het EK voetbal, staan natuurlijk heel wat Genkse voetbalfans te popelen om te supporteren voor hun sporthelden. Genk zal een maand lang EK voetbal ademen, onder andere via de gloednieuwe Tifo Game, die georganiseerd wordt in samenwerking met de lokale handelaars, UNIZO Genk en Horeca Genk.

2021.05.11 - Tifo Game - FB Eventbanner (003).jpg
Hoe werkt het?

Het concept is eenvoudig: ‘winkelhier’ tussen 11 mei en 11 juni bij de Genkse handel en horeca en ontvang na je aankoop een QR-code om een persoonlijk EK-account aan te maken. Via dit account kan je vanaf 11 juni voor iedere wedstrijd van het EK een pronostiek uitbrengen. Je moet er wel tijdig bij zijn, want na 11 juni kan je niet meer instappen.

Wie meedoet en juist gokt, maakt kans op wereldfaam in Genk én op prachtige prijzen! Wat dacht je van een tankkaart ter waarde van 250 euro, een etentje voor 100 euro of een Doe es Genk shoppingkaart van 750 euro?

Een boost voor de lokale handel en horeca!

Met de Tifo Game koppelen we het EK voetbal aan het aanbod van de lokale handel en horeca. Genkenaren zijn gepassioneerde voetbalsupporters, dus we spelen graag in op de EK-hype zodat de lokale handel en horeca een boost krijgen.

Voetbalkenners, ik daag jullie uit!

Overtreft jouw voetbalkennis die van alle andere Genkenaren? Kan je voetbaluitslagen voorspellen als geen ander? Dan is dit echt iets voor jou en dan daag ik jou uit! Ga shoppen, maak je account aan en waag je kans op fantastische prijzen!

Meer informatie over de wedstrijd en een overzicht van de prijzen vind je op www.genk.be/de-voetbalkenner.

Hoe en waar kan je het EK volgen?

Supporteren zal dit jaar - wegens de corona-omstandigheden - niet kunnen in grote groepen bij grote schermen, maar wel vanop de terrassen in Genk-centrum en de wijken. Samen met je terrasbubbel zal je geen minuut van het EK moeten missen!

Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.

Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.

Toon Vandeurzen