JEUGD - Twee maanden Zomerkamp

Openingsweekend in festivalsfeer!

Deze zomer zullen jongeren in Genk opnieuw kunnen genieten van Zomerkamp op het Cosmogolemplein aan de Europalaan. Dit initiatief van Club 26 en jeugdhuis PAND zorgt elke donderdag, vrijdag en zaterdag in juli en augustus voor activiteiten rond muziek, film, comedy en meer. Van 25 tot en met 27 juni gaat Zomerkamp van start met een gratis festivalweekend!

Om jongeren meer perspectief te geven in deze tijden van corona willen we voor hen een tikkeltje meer doen. Zomerkamp 2021 gaat daarom van start met een spetterend openingsweekend dat een festivalgevoel zal oproepen. Iets dat heel wat jongeren lang hebben moeten missen.

Tijdens het openingsweekend pakt zomerkamp namelijk uit met drie dagen gratis muziek op de Main Stage op het Cosmogolemplein. Daar is plaats voor maximum 400 personen. Je bent vooraf wel verplicht je plekje per bubbel van vier vooraf te reserveren.

2020.08.25 - Zomerkaffee sfeerbeeld.jpg
Indrukwekkende line-up.

De line-up van het openingsweekend is alvast de moeite waard. Op vrijdag 25 juni mogen de jongeren van de organisatie Domage het podium hosten. Zij pakken uit met de Nederlandse hiphopper Boekoesam en geven podiumkansen aan lokale dj’s Dr. Fully, Eight O Eight en Santo.

Zaterdag 26 juni programmeert Club 26 een gitaren line-up. De garagerockers van Equal Idiots delen als headliner het podium met de Nieuwe Lichting-laureaat Ramkot en de lokale punkers van Villa Basta-residents Stay Idle. The Whatevers sluit af met een opzwepende dj-set.

Zondag 27 juni kleurt de affiche hoofdzakelijk Genks met Tiewai die zijn album ‘Stickies & Samples’ voorstelt en De Nieuwe Lichting-finalist Grizmo, Nederhooper Yung Nnelg vervolledigt het Main Stage-programma.

Tickets voor het Zomerkamp openingsweekend kan je vanaf woensdag 16 juni om 10u reserveren via www.club26.be/zomerkamp

GENk-ZOMERKAMP- Facebook-banner-algemeen-finaal.jpg
Concerten, films in open lucht en comedy.

Op 2 juli, en dit tot en met 28 augustus, start Zomerkamp met het reguliere programma. Elke donderdag organiseert Club 26 afwisselend een concert, openluchtfilm of comedyavond. Voor deze activiteiten moet je vooraf reserveren.

Op vrijdag heeft Jeugdhuis PAND de touwtjes in handen met elke week een verrassend aanbod. Op zaterdag nodigt Club 26 lokale partners uit om invulling te geven aan Zomerkamp.

Het volledige programma ontdek je vanaf 24 juni op de website van Club 26.Er zal steeds plek zijn voor 50 personen tijdens de activiteiten.

_POL9387_klein.jpg
Toon Vandeurzen